Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Aksoy, Saraylar'a Pazar yeri kazandırıyor

Başkan Aksoy, Saraylar

Marmara-Saraylar Mahallesinde yeni kapalı Pazar yeri yapımı hızla sürüyor.

Marmara-Saraylar Mahallesinde yeni kapalı Pazar yeri yapımı hızla sürüyor.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Saraylar’da yapımı devam eden yeni kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulundu.
29 Mart 2014 seçimlerinden sonra, Marmara İlçesine bağlanan Saraylar Mahallesi’nin, ihtiyaç duyduğu hizmetlerin acil olarak karşılanması için gerekli çalışmalar hızla tamamlanıyor.
Saraylar Mahallesi sakinlerinden gelen talebi göz önünde bulunduran Marmara Belediyesi, mahallede modern bir kapalı Pazar yeri yapımı hızla devam ederken, yeni kapalı Pazar yerinin yeni yıla kadar tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor.
Aksoy: “Marmara’nın her noktasına yeni hizmetler sunulacak”
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, 29 Mart seçimlerinin ardından bağlanan yeni mahallelerin ihtiyaçlarının süratle tamamlandığını vurgulayarak, şunları söyledi: “Eski beldemiz olan Saraylar Mahallesinde, 750 M2’si kapalı olmak üzere, toplam 2000 m2’lik alana sahip yeni Pazar yeri yapımına başladık. Pazar yerindeki kapalı bölüm sayısını 20 veya 25 olarak düşünüyoruz. Her kapalı alanın ebadı 45x17 olacak.”
Mahallelerin yararlanacağı hizmetleri tek tek gerçekleştirmeye çalıştıklarını kaydeden Aksoy, “Önümüzdeki süreçte yeni sosyal ve kültürel tesisler yaparak, mevcut belediye hizmetlerimizi bu yeni yaşam alanlarında da etkili biçimde sağlayarak mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getirmek istiyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı